VELIKONOČNÍ MENU OD 19.4. PÁTEK 2019

Polévka

Jihočeská kulajda zjemněná smetanou s pravými hřiby, zastřené vejce, brambory, kopr 55,-
 

Předkrmy


100 g Domácí králičí paštika s mandlemi, brusinky, pomeranč, salátek, rozpečený chléb 89,-

150 g Domácí velikonoční nádivka (uzené a vepřové maso, mladé kopřivy, vejce), okurka 69,- 


Hlavní jídla


220 g Králičí stehno konfitované na čerstvém tymiánu, červené hlávkové zelí, domácí velikonoční nádivka (uzené a vepřové maso, mladé kopřivy, vejce) 229,-

250 g Pečená roláda z králičího hřbetu plněná anglickou slaninou a masovou fáší, podávaná na listovém špenátu, domácí gratinované brambory se sýrem a smetanou, salátek 255,-

200 g Pomalu pečená skopová kýta na čerstvém rozmarýnu špikovaná domácí slaninou, podávaná se švestkovou omáčkou, domácí bramborové placky 259,-

200 g Smažené telecí řízečky z kýty s domácím bramborovým salátem, citrón 235,-


Moučník

Domácí dezert dle denní nabídky 69,-

Informace o alergenech naleznete u obsluhy.